znanylekarz grey - znanylekarz grey Dentium Clinic

DENTIUM CLINIC

google grey - google grey Dentium Clinic

DentiumClinic

4,5 22 reviews

  • Avatar Kamila ★★★★★ 3 miesiące temu
    Zdecydowanie polecam Dentium Clinic. Myślę, że po raz pierwszy trafiłam na klinikę, … More w której wszystko w końcu się dopina tak, by można było poczuć się komfortowo. Zaczynając od recepcji i systemu rejestracji, po skomputeryzowaną bazę danych, która jest dostępna u lekarza w gabinecie poprzez profesjonalizm pracowników a kończąc na tym, że nie trzeba biegać po Krakowie, by zrobić RTG - można je zrobić na miejscu.
  • Avatar Janusz Wasko ★★★★★ 5 miesięcy temu
    Uslugi naprawde na super poziomie. Dotrzymywane terminy, przyjazny system umowien … More i potwierdzen wizyt.
  • Avatar K M ★★★★★ 10 miesięcy temu
    Świetna klinika, z rewelacyjnymi specjalistami. Mam ogromną fobię przed wizytami … More u stomatologa, wizyty u dr. Piotra Janczy i Macieja Walskiego zmieniły całkowicie moje podejście do stomatologów. Spokój i komfort to podstawa w Dentium. Zawsze w trakcie zabiegu byłem informowany co jest robione, po co i dlaczego. Dla mnie było to super ważne. Każdemu kto ceni sobie profesjonalizm i najwyższą jakość polecam klinikę Dentium Clinic a w szczególności dr. Piotra i dr. Macieja. Dodatkowo ceny są na krakowskie realia bardzo dobre !
  • Avatar arturkraj ★★★★★ 2 lata temu
    Byłem dzisiaj na zabiegu usuwania ósemki z polecenia żony i kilkorga jej znajomych … More u Pana Piotra Janczy. Pan doktor jest wyjątkowo kompetentny, profesjonalny oraz przede wszystkim bardzo delikatny. To naprawde istotne jeżeli boimy się takiego zabiegu. Zdecydowanie polecam i z kolejnym zębem udam się tylko i wyłącznie do Pana doktora Piotra. Cała klinika na pięć gwiazdek!
  • Avatar Ania i Sławek M. ★★★★★ 3 lata temu
    Polecam gorąco! Trafiłam do Doktora Piotra Janczy z trudnym przypadkiem – zębem … More po nieudanym leczeniu kanałowym, z wyrokiem usunięcia. Pan Piotr go uratował 🙂 Ząb jest chimeryczny, ale jest 🙂 Pozostałe ząbki też świetnie zrobione – wyrzeźbione. Bezboleśnie i miło, aż chce się chodzić do dentysty 🙂 Bardzo dziękuję Panie Piotrze! Pozdrawiam miły i kompetentny zespół Dentium Clinic 🙂 p.s. Przystępne ceny;)

facebook grey - facebook grey Dentium Clinic
Dentium Clinic
5.0
Based on 23 reviews
powered by Facebook
Olga Fronczak
Olga Fronczak
2021-05-07T12:56:37+0000
Absolutnie i z całego serca polecam Klinikę. Gwarantują totalny komfort w niekomfortowych sytuacjach. Klasa i jakość na... najwyższym poziomie. 👌🙏read more
Grażyna Wielebska
Grażyna Wielebska
2021-04-19T19:19:14+0000
Jestem naprawdę zaopiekowana, zarówno przez Panie w rejestracji, jak i Pana doktora Piotra, Panią specjalistę... ortodoncji i Panią przeprowadzającą higienizację.Polecam wszystkim oczekującym najwyższego standardu usług.read more
Anna Paciorek
Anna Paciorek
2020-11-27T15:57:52+0000
Serdecznie polecam Dentium Clinic, jestem bardzo zadowolona zarówno z usług stomatologicznych (w tym chirurgii), jak... i ortodontycznych.read more
Thais Rodrigues Ribeiro
Thais Rodrigues Ribeiro
2020-11-24T09:29:21+0000
The best dental clinic in Krakow!
Magdalena Ziarko
Magdalena Ziarko
2020-11-19T10:17:22+0000
Szybkie i bezbolesne usunięcie ósemki:) Fachowe doradztwo i konsultacja. Polecam!
Gabriela Bołoz
Gabriela Bołoz
2019-08-23T13:46:41+0000
Polecam tą klinikę. Ogromny profesjonalizm oraz życzliwość dla klienta. Szczególnie polecam Pana Macieja Walskiego,... którego cenie za uczciwość , zaangażowanie , staranność oraz wysokie poczucie estetyki.read more
Michał Kozela
Michał Kozela
2019-07-12T14:35:08+0000
Profesjonalizm w każdym wymiarze, zwłaszcza dr Janczy i dr Walski! Są artystami w swoim fachu! Wielki szacun!
Ya Ulla
Ya Ulla
2019-04-21T07:48:14+0000
Bez dwóch zdań najlepszy gabinet dentystyczny w Krakowie! Miła atmosfera, życzliwe podejście do pacjenta a przede... wszystkim pełen profesjonalizm w swoim fachu. Kompleksowe leczenie, implanty, wybielanie- efekt bardzo zadowalający. Polecam!read more
Marcin Migdał
Marcin Migdał
2019-02-13T12:50:39+0000
Do kliniki trafiłem z zębem po nieudanym leczeniu, niestety nie udało się go uratować. Doktor Maciej zaproponował... implant. Przed zabiegiem byłem przerażony, ale wszystko przebiegło w miłej atmosferze i co najważniejsze bezboleśnie. Godzina na fotelu i po strachu;) Gorąco polecam!read more
Dorota Goraj
Dorota Goraj
2018-04-19T09:32:15+0000
Świetna obsługa! Pani Magda na luzie, bardzo wesoła a przy tym profesjonalna, Pan Piotr bardzo delikatne ( co uważam za... perełkę) podejście do pacjenta, przy tym oczywiscie jak najbardziej pełna profeska. Mogę jeszcze dodać ze bardzo lubie panie asystentki i panie na recepcji są kochane 🙂🙂🙂 polecam!!read more
Anna Milewska
Anna Milewska
2017-12-20T00:01:54+0000
Polecam gorąco! Trafiłam do Doktora Piotra Janczy z trudnym przypadkiem – zębem po nieudanym leczeniu kanałowym, z... wyrokiem usunięcia. Pan Piotr go uratował 🙂 Ząb jest chimeryczny, ale jest 🙂 Pozostałe ząbki też świetnie zrobione – wyrzeźbione. Bezboleśnie i miło, aż chce się chodzić do dentysty 🙂 Bardzo dziękuję Panie Piotrze! Pozdrawiam miły i kompetentny zespół Dentium Clinic 🙂 p.s. Przystępne ceny;)read more
Natalia Osetek
Natalia Osetek
2017-07-02T16:37:17+0000
Anna Pajak
Anna Pajak
2017-06-24T15:15:06+0000
Consiglio a tutti!!! Si prendono cura di pazienti in un modo molto professionale. Mai visto persone così gentile e... disponibile �read more
Ewa Viktoria Bobrzyńska
Ewa Viktoria Bobrzyńska
2017-06-15T15:47:26+0000
Kinga Katarzyna
Kinga Katarzyna
2017-06-14T19:28:54+0000
Polecam !
Witold Gilewicz
Witold Gilewicz
2017-01-12T10:07:46+0000
Agata Warchoł
Agata Warchoł
2016-12-19T14:24:21+0000
Aggie Wicher
Aggie Wicher
2016-11-23T10:49:03+0000
Ewa Pł
Ewa Pł
2016-09-15T09:03:00+0000
Adam Król
Adam Król
2016-03-02T11:27:35+0000
Wspaniała i profesjonalna obsługa. Najwyższa jakość oferowanych usług.Fachowość i niesamowite podejście i... zaangażowanie personelu sprawiło, że jestem ich pacjentem i z ogromną przyjemnością polecam klinikę znajomym. Od progu czujemy się komfortowo i pod najlepszą możliwą opieką. Zdecydowanie najlepsza klinika w jakiej byłem, gorąco polecam. 🙂read more
Daniel Piwowar
Daniel Piwowar
2016-02-02T09:34:35+0000
Polecam;) mega profesjonalne podejście do klienta i jestem zadowolony z efektów.
Błażej Blezz
Błażej Blezz
2016-01-29T19:32:16+0000
Dawid Mazur
Dawid Mazur
2016-01-16T16:08:53+0000
Janusz Gilewicz
Janusz Gilewicz
2015-12-30T23:20:39+0000
Absolutely state of art clinic ! Newest technology equipment combined with the high end performance of the doctors... and technicians ! I had complicated surgery with amazing attention to the detail and fantastic results , close to the old town and prices are very competitive what is on dental market ! High recommendation !read more
Roma Carpenter
Roma Carpenter
2015-12-16T23:03:39+0000
Czy tylko w przeszłości ? "Chcieliśmy... sprawiać..."Powinno chyba być: Chcielibyśmy ...
Karolina Biel
Karolina Biel
2015-11-20T19:23:45+0000
Najlepsi!
Laura Stawiarska
Laura Stawiarska
2015-10-30T09:49:34+0000
Anna Pluwak
Anna Pluwak
2015-10-07T08:19:55+0000
Beata Adamczyk
Beata Adamczyk
2015-08-25T20:31:54+0000
Paweł Tomaszek
Paweł Tomaszek
2015-08-25T18:13:45+0000
Polubiłem chodzenie do dentysty.
Lukasz Łylk
Lukasz Łylk
2015-08-25T17:31:07+0000
Konrad Jóźwiak
Konrad Jóźwiak
2015-08-25T16:49:16+0000
Tu leczę zęby 🙂
Karolina MY
Karolina MY
2015-08-03T18:11:04+0000
Szymon Lekstan
Szymon Lekstan
2015-08-03T09:29:52+0000
Daria Wilczyńska
Daria Wilczyńska
2015-08-03T08:38:42+0000
Piotr Kupiec
Piotr Kupiec
2015-08-03T07:22:18+0000
Grzegorz Śliwa
Grzegorz Śliwa
2015-08-03T05:11:10+0000
Gorąco polecam!
Patrycja Migdał-Kalina
Patrycja Migdał-Kalina
2015-08-02T22:47:02+0000
Świetna klinika ! Polecam !
Michał Kozela
Michał Kozela
2015-08-02T21:35:51+0000
Bardzo polecam, szybko i profesjonalnie. A przy tym przytulnie i bezboleśnie 🙂
Maciek Smaga
Maciek Smaga
2015-08-02T21:03:44+0000
Paulina Kucharska
Paulina Kucharska
2015-08-02T20:52:57+0000
Next Reviews